Wednesday, March 3, 2010

Monday, March 01, 2010

band slot/list for 21st MAC 2010 (more band wanted)
Current mood: awake
Category: Music
ini adalah salah satu kerjasama kami bersama pihak Micro Music untuk memulakan tapak kami di sekitar Kuala Lumpur..y eker??ntoh..senang citer..ada slot gig untuk rakan2 di Paul's Place pada 21mac 2010 nanti..

syarat-syarat:

1- datang awal sebab kalo lambat undian nombor giliran korang pergi mati ke belakang..wuahahahaha

2- bawak instrumen sendiri sebab kitaorang tak mampu nak tanggung gitar n seberapa banyak kabel korang..stik drum tu sekali la..spectrum jugok..eh..effect sekali..bawak la amp lebih kalo guna banyak sangat gitar..

3- bawak kawan-kawan, sanak saudara, makcik pakcik mahupown pak sedara belah mana2 untuk turut serta berhibur..apa susah..adoi..

4- support semua band untuk tidak menjadi rockstar LG mahupown artisan akademi patatsial..

5- jangan nak jadi malaysian idiot idol mahupown one in a million manusia bodoh in da world sebab kitaorang tak support macam tu except kecemasan..maksudnya..tolonglah stay sampai habis gig..faham dop..

6- jaga awek memasing..nanti hilang..sebab kat situ selalu hilang awek..kalo hilang.jgn cari kitaorang..awek = gitar,instrumen,effect,barang2 dan awek betul adalah tanggungjawab sendiri.

7- kereta dan motor..dikunci betul2..check 26 kali supaya sebarang unsur jenayah tidak dapat muncul..terutamanya helmet..jaga la..kang tak boleh balik daaa..

8- kitaorang cuma dapat sediakan tapak untuk gig..kalo nak payment..tunggu kitaorang jadi jutawan..kebanyakkan gig anjuran kami adalah gig KAWAN-KAWAN..harap maklum!!!

9- dilarang membawa sebarang unsur jenayah dan idea otak manusia..biarlah idealogi disimpan..ini sekadar gig biasa.."frenxship come first before idealogy, not frenxship as a frenxshit"..jadi..takyah la nak ada boikot memboikot..bodoh sangat!!malaysia ni kecik jer..

10- last but not least, gig anjuran kami adalah gig kecik..tak sehebat sure heboh mahupown fiesta media idola..jadi..disitulah kami memerlukan kawan-kawan untuk support..bukannye untuk memboikot..inilah tempat untuk band-band perform..tak kiralah baru ke lama..tak kisah genre..kita semua sama saja..kita semua tiada beza..o yeah..o yeah..kita tiada beza..*wat masa ni..rakan-rakan yang telah bersetuju untuk turut sama menjayakan event ini adalah seperti berikut :

a- Ajal (kematian hitam besi)

b- P.K.G (komedi punk rock)

c- mediomad (ska rojak budu)

d- ouija board (death metal ganas)

e- tragic of hermia (screamo jerit-jerit)

f- diseksa (trash punk ketuk laju)

g- black days (anime besi batu)

h- kraut killer (kematian besi-besi)

i-

j-

k-

l-

No comments: